W: 320 - 330. Patentbloem verkregen uit geselecteerde Italiaanse, Europese en Noord-Amerikaanse tarwe.
Geschikt voor het produceren van deeg dat gelamineerd, gevouwen en uitgerold moet worden. Ideaal voor het verkrijgen van gelaagde, bladerdeegachtige en volumineuze producten. Aanbevolen voor brioches en croissants.
De grote Sarde ravioli zijn gevuld met ricotta (zachte kaas) en citroen en belichamen de eenvoud en puurheid van de mediterrane smaken, wat een frisse en verfijnde culinaire ervaring biedt. Deze ravioli vertegenwoordigt een perfecte harmonie tussen de zoetheid en de omhullende zachtheid van de ricotta en de citrusachtige smaak van de levendige frisheid van de citroen, verpakt in een delicate pastadeeg.
Diepvriesproducten voorgebakken, 82g
Ingrediënten: Tarwemeel, plantaardige vetten en oliën ongehard (palmvet (duurzaam), raapzaadolie), water, eieren, ui VS 8%, zetmeel, magere melkpoeder, kaas, sojameel, smaakversterker (E621), keukenzout, bindmiddelen (E466), suiker, gist, specerijen. Chüechli direct uit de diepvries op de bakplaat leggen. In de koude oven schuiven. Bakken: Bij 200°C, ongeveer 25 minuten bakken. Opslagtemperatuur: min. -18°C, eenmaal ontdooid, niet opnieuw invriezen. Allergenen-informatie: Bevat gluten, melk, eieren, soja.